Начало Бокс Фюри обяви датата на двубоя в Джошуа
0

Фюри обяви датата на двубоя в Джошуа

Фюри обяви датата на двубоя в Джошуа
0

Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри обяви във видеообръщение, че обединителният мач с притежателя на коланите на WBA Super, IBF и WBO Антъни Джошуа ще се състои на 14 август в Саудитска Арабия.

Току-що разговарях по телефона с принц Халид, министър на отбраната на Саудитска Арабия. Той каза, че битката ще се състои на 14 август. Това е 100%. И погледите на целия свят в този ден ще бъдат приковани към Саудитска Арабия. Нямам търпение за момента, в който най-накрая ще мога да разруша лицето на Джошуа. Това ще бъде най-голямото спортно събитие в историята на тази планета„, каза Фюри.

Шакил О`Нийл със специален поздрав за Тайсън Фюри (видео)

Мениджърът на Фюри – Боб Аръм, за първи път потвърди споразумението, но отбелязва, че договорите все още не са подписани.

Все още няма окончателни версии на договора. Но се очаква да ги имаме в понеделник. Но принцът гарантира на Тайсън, че няма да възникнат проблеми. И всички, които са имали нещо общо с него, единодушно ще потвърдят, че той е човек на думата“, каза Аръм.

Според източници инвеститорите ще отделят 155 милиона щатски долара за шоуто. Фюри и Джошуа ще получат по 75 милиона. Останалата