Начало Бокс Камбосос с тежка прогноза за бъдещето на Теофимо Лопес
0

Камбосос с тежка прогноза за бъдещето на Теофимо Лопес

Камбосос с тежка прогноза за бъдещето на Теофимо Лопес
0

Джордж Камбосос-младши (19-0) направи много тежка прогноза за бъдещето на Теофимо Лопес-мл (16-0). Според австралиеца, настоящият световен шампион в лека категория на WBA, WBO и IBF трудно ще се върне към най-добрата си форма.

Причината се крие в позитивния тест за коронавирус, който американецът даде 4 дни преди насрочения за 19 юни мач между двамата. Сблъсъкът бе отложен за 11 септември, но претендентът не е убеден, че изобщо ще го бъде. Това е трета дата за провеждането на битката им!

Аз се чувствам по-добре с всеки ден и ставам все по-силен. Проблемът е при Лопес, защото той изкара COVID. Той е астматик, така че не виждам как ще се подобри. Той ще се влошава и тепърва ще видите това. Той е в много тежко положение, докато при мен всичко е супер. Надявам се, че мач ще има. Дали ще е след три, четири месеца или година, аз ще съм готов”, категоричен е Камбосос.

Австралиецът отхвърли теорията, че шампионът всъщност не се е разболял и е отложил двубоят им по друга причина. „Каквото, такова. Сигурен съм, че е хванал коронавирус. Как го е направил, няма значение, но той показа липса на зрялост. Това е нещото, което ме ядосва най-много. Провали ни мача, а може би и собствената си кариера”, каза още претендентът.

Според Камбосос, Теофимо Лопес скоро ще сдаде поясите си заради здравословни проблеми