Начало Бокс Кел Брук се огледа в две топ имена

Кел Брук се огледа в две топ имена

Кел Брук се огледа в две топ имена
0

Бившият световен шампион в полсуредна категория – Кел Брук, изяви желание да се срещне на ринга с две от най-горещите имена на американската сцена.

Британецът, който в момента се подготвя за завръщането си на Канарските острови, изяви желание да се изправи срещу настоящия шампион в полусредна категория Терънс Кроуфорд и бившият такъв Кийт Търман.

Снимка: БТА

За мач между 34-годишния Брук и 32-годишния Кроуфoрд се говори от доста време, като Брук призна, че вече е имало преговори за подобен сблъсък в началото на 2020-та.

„Не съм спирал с тренировките и съм готов“, заяви Брук, който тренира заедно с двама световни шампиони – Били Джо Сондърс и Джош Тейлър.

„В момента съм свалил доста килограми и без проблем мога да вляза в полусредната дивизия. Моето желание е да се бия с Терънс или Кийт.

Снимка: БТА

„Кроуфорд е шампион и ако се бием, ще е за WBO титлата му. Търман изяви желание да се срещнем на британска почва, което е чудесно.

„Няма да имам никакви проблеми да се подготвя за мач през октомври или ноември“, заяви Брук, който не се е бил в полусредната дивизия от 2017 г. насам.