Начало Бокс Кинг Конг се завръща в края на лятото

Кинг Конг се завръща в края на лятото

Кинг Конг се завръща в края на лятото
0

Кубинският нокаутьор Луис Ортис ще се бие през август или септември. Ветеранът е убеден, че има още какво да покаже и ще зарадва отново феновете си.

„Кинг Конг“ за последно се би срещу Дионтей Уайлдър в мач №2 между двамата, като водеше убедително седем рунда. Американецът пласира единично попадение, което предреши изхода.

Ортис беше нокаутиран и така падна за втори път от „Бронзовия бомбардировач“.

Снимка: БТА

„Казаха ми, че ще се бия през август или септември“, Луис Ортис сподели пред El Nuevo Herald. „Ще бъда готов за който и да е противник, дайте ми само име и дата. Напоследък се вдигна много шум около името на Майк Тайсън. Ако пожелае, ще изляза на ринга срещу него. За мен противникът никога не е бил от значение – готов съм.“

Кубинецът е на 41 години. На сметката си има 31 победи и само 2 загуби.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.