Начало Бокс Кличко: С Джошуа изглеждаме като приятели, но на ринга ще говорят юмруците
0

Кличко: С Джошуа изглеждаме като приятели, но на ринга ще говорят юмруците

Кличко: С Джошуа изглеждаме като приятели, но на ринга ще говорят юмруците
0

Световният шампион в тежка категория на IBF Антъни Джошуа и украинската легенда Владимир Кличко дадоха съвместна пресконференция в Кьолн преди битката помежду им, която ще се състои на 28 април в Лондон.

„За да получиш уважение, трябва да обединиш всички пояси в категорията. Затова евентуалната победа над Кличко няма да ме направи номер едно. Нямам намерение да твърдя, че съм абсолютен шампион, защото не съм обединил всички пояси. Трябва да положа още усилия, за да изпълня тази цел“, обясни непобеденият до момента британец, след което добави, че е работил специално за да се противопостави на левия прав на Кличко.

„И двамата имаме много общи неща като удари и разтег на ръцете. Той е много близко мое копие, но разликата е в опита. Изглеждаме като приятели, но това е като затишие пред буря. След като юмруците завалят, всички лични отношения остават настрана. Време е за бизнес в продължение на 12 рунда. Преди и след мача можем да бъдем приятели“, каза от своя страна Кличко, който не се е е бил от края на 2015 година, когато загуби от Тайсън Фюри.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.