Начало Бокс Красимир Инински посети лагера на националите по бокс

Красимир Инински посети лагера на националите по бокс

Красимир Инински посети лагера на националите по бокс
0

Президентът на федерацията по бокс Красимир Инински посети лагера на националните ни отбори за мъже и жени. Представителните ни гарнитури тренират на варненската спортна база „Спортпалас“.

„Подготовката тече много добре. Условията на „Спортпалас“ са перфектни. В отбора има настроение, което е важно“, сподели Инински.

Най-добрите ни боксьори се подготвят двуразово под вещото ръководство на Жоел Арате (мъже) и Ангел Ангелов (жени).

Сутрешното занимание е на плажа, където се набляга повече на физиката – кросове, лицеви опори, плуване и бой със сянка. Следобед боксьорите тренират в зала.

От щаба на националите ни увериха, че се спазват всички предпазни мерки против коронавирус.

На лагера са и двамата кубинци Хавиер Ибанес (56 кг) и Йордан Ернандес (над 91 кг), които продължават да очакват българско гражданство. Те ще вземат участие на държавното лично-отборно първенство в Благоевград от 8 до 12 юли, което ще бъде и първи кръг за Купата на България.

Станимира Петрова смени планината с море за подготовката си (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.