Начало Бокс Махмуд Чар: Коланът ще се върне там, където му е мястото – при мен!

Махмуд Чар: Коланът ще се върне там, където му е мястото – при мен!

Махмуд Чар: Коланът ще се върне там, където му е мястото – при мен!
0

Махмуд Чар няма търпение да се качи на ринга, за да си върне „редовния“ пояс на WBA в тежка категория. Припомняме, че германският боксьор беше принуден да го сдаде, след като не успя да си извади документи за сблъсък с Тревър Брайън и от организацията организираха нов двубой за титлата, в който Брайън нокаутира Бърмейн Стивърн.

Всичко беше много разочароващо. Особено фактът как това се случи или не се случи. Но така стоят нещата и очаквам с нетърпение бъдещето. Все още тренирам усилено, за да съм подготвен за всички бъдещи противници“, сподели Чар пред „The Sun.co.uk“.

Все пак сблъсък между Брайън и Чар ще има. Германецът беше понижен в „шампион в отдих“ на WBA като от организацията заявиха, че победителят от Стивърн-Брайън ще трябва да се изправи срещу Чар. Сблъсъкът трябва да се състои най-късно до 30 май 2021 г.

Радвам се, че WBA нареди на Брайън да се бие с мен до края на май. Моят екип и аз ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че случилото се през януари никога няма да се повтори. Този път Дон Кинг няма мине с тъмните си игри. И тогава коланът ще се върне там, където му е мястото – с мен! Аз съм във формата на живота си. Брайън няма да има шанс“, завърши германския боксьор.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.