Начало Бокс Мейуедър дал 10 000 долара на сервитьорка
0

Мейуедър дал 10 000 долара на сервитьорка

Мейуедър дал 10 000 долара на сервитьорка
0

Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър е дал 10 000 долара на сервитьорка, за да си увеличи гърдите. Историята бе разказана от човек от компанията на легендарния боксьор.

„Никога няма да забравя една вечер, когато бяхме на купон с Флойд, а сервитьорката дойде да ни обслужи. Двамата явно се познаваха, а той я попита какво ще направи, ако има всичките пари на света. Тогава тя се пошегува и му каза, че ще си плати кредитите, а той настоя да му отговори сериозно.

Флойд Мейуедър се завръща на ринга през февруари

Момичето имаше огромни гърди и призна, че малко се срамува, но мечтае да ги направи по-малки. Това наистина я тормозело и й създавало проблеми. Тогава той я попита колко струва една такава операция, а тя му каза – около 6-7 хиляди долара, но допълни, че не е сигурна тъй като никога не е проверявала цената, тъй като едва ли някога ще събере парите.

Тайсън и Джоунс се обединиха срещу Флойд Мейуедър

Когато си тръгвахме, той бръкна в чантата си и извади няколко пачки с пари и ги сложи в плик отделно от сметката. Питах го какво прави, а той ми призна, че й дава 10 хиляди долара за операция, но ме помоли да не казвам на никого“, разказа приятелят на Мейуедър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.