Начало Бокс Непобедена боксьорка поиска битка с Крис Сайборг

Непобедена боксьорка поиска битка с Крис Сайборг

Непобедена боксьорка поиска битка с Крис Сайборг
0

Непобедената в професионалния бокс Кейти Тейлър иска да премери сили с живата легенда в женския ММА Крис Сайборг. Това заяви мениджърът на ирландската звезда Еди Хърн пред „Irish Boxing“

„Тейлър иска Пиерсън, Серано, Бреккхус и Сайборг. Не казвам, че ще приключи със спорта след това, но засега тези битки я мотивират“, категоричен бе боксовият мениджър.

Тейлър има насрочена битка с Делфин Пиерсън за края на този месец, в която ще бъде заложена титлата в лека категория при дамите. Към този момент ирландката има 15 победи. Тя се присъедини към професионалистите през 2016-та година.

Сайборг, която е настоящ пампион в категория перо на „Белатор“, на няколко пъти е изразявала желанието си да се пробва между въжетата. Тя е известна с отличния си страйкинг, като единствено Аманда Нунеш е успявала да надиграе Крис в стойка. Бишата състезателка на UFC няма професионални боксови срещи в актива си, но има две победи и една загуба по правилата на муай тай.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".