Начало Бокс Уайт e по-тежък на кантара, Чисора е във формата на живота си

Уайт e по-тежък на кантара, Чисора е във формата на живота си

Уайт e по-тежък на кантара, Чисора е във формата на живота си
0

Преди минути официално бяха претеглени килограмите на Дилиън Уайт (24-1, 17 KO) и Дерек Чисора (29-8, 21 KO). Роденият в Ямайка Уайт се оказа по-тежък от противника си с едва 200 грама! Неговото тегло е 111.8 килограма.

Остава само ден до боксовото зрелище в „O2 Arena“ в Лондон.

Вижте видеото от кантара:

Британецът с корени от Зимбабве изглежда във фантастична форма. Той бе с 2 килограма по-тежък от Уайт за първата им битка през декември 2016, в която загуби. Чисора не изневери на типичния си стил и отново провокира съперника.

Излезе за премерванията пред официалната комисия, репортери и фотографи с… гащи, на които бе изписано „Дилиан – да го…“

Посланието свършваше в областта на чатала. Не липсваха и словесни закани, но охранителите бързо се намесиха и предотвратиха сериозно спречкване.

Мачът е чакан с огромен интерес.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.