Начало Бокс Отложиха битката на Кобрата и Дос Сантос
0

Отложиха битката на Кобрата и Дос Сантос

Отложиха битката на Кобрата и Дос Сантос
0

Двубоят на Кубрат Пулев и Жуниор дос Сантос бе отложен. Сблъсъкът между двамата по правилата на „Траяд Комбат“ трябваше да се проведе на 27 февруари. „Спортната джунгла“ обаче информира, че цялата галавечер, предвидена в Хюстън“, ще има променена дата. Boec.bg също провери, чрез свои източници тази информация, като за съжаление тя бе потвърдена.

На този етап няма официално становище за промяната на плановете на организацията „Трилър“. По всяка вероятност обаче става въпрос за новия вариант на коронавируса и проблеми покрай провеждането на събитието в Тексас.

Кобрата трябваше да защитава световната си титла срещу „Циганина“ в триъгълния ринг. Двамата бяха предвидени за основно събитие на галавечерта на 27 февруари, като това трябваше да е втори мач на българина в „Траяд Комбат“, след като в края на миналата година нокаутира Франк Мир за по-малко от две минути.

Очаква се в близките дни да има информация за нова дата на галавечерта. Надеждите са тя да се състои през пролетта, когато ситуацията около пандемията би трябвало да се успокои.