Начало Бокс Паркър и Чисора изненадаха на кантара
0

Паркър и Чисора изненадаха на кантара

Паркър и Чисора изненадаха на кантара
0

Джоузеф Паркър (29-2) и Дерек Чисора (32-11) преминаха очаквано без никакви проблеми кантара за втория им мач. Двамата застанаха за последен път лице в лице преди битката в събота вечер в „Манчестър Арена“. А стрелките показаха някои изненадващи цифри, които специалистите едва ли са очаквали.

Бившият световен шампион в тежка категория на WBO ще атакува втори пореден успех над „Войната“ с най-високо лично тегло в кариерата си. Новозеландецът закова точно 113.9 килограма, което е с 4.5 повече от първия мач между двамата през месец май. Тогава Паркър спечели по точки, след като бе пратен в нокдаун в първия рунд.

В същото време пък Чисора ще е по-лек в сравнение с битката им преди 7 месеца. Британецът е 112.5 килограма, което е с 1.1 кг по-малко спрямо мача, който загуби от Паркър. Освен това Дерек не е бил толкова лек от двубоя си с… Кубрат Пулев. През месец май 2016-а той се изправи срещу Кобрата с тегло от 109.7 кг.

Предстои да разберем дали тези промени, които двамата са направили в хода на подготовката си, ще доведат до различен резултат. Преди срещата Паркър е абсолютен фаворит на букмейкъри и специалисти.