Начало Бокс Тито Ортис – Андерсон Силва също ще подгрява Де ла Оя – Белфорт

Тито Ортис – Андерсон Силва също ще подгрява Де ла Оя – Белфорт

Тито Ортис – Андерсон Силва също ще подгрява Де ла Оя – Белфорт
0

Предстоящата боксова галавечер на 11-ти септември, която ще бъде оглавена от двубой между Оскар де ла Оя и Витор белфорт, изведнъж стана далеч по-интересна.

След като стана ясно, че бившият световен шампион в полутежка и тежка категория Дейвид Хей ще бъде част от шоуто, организаторите от Triller пуснаха още една бомба. Главният подгряващ мач на вечерта ще предложи боксов дуел между две от най-значимите имена в историята на смесените бойни изкуства и UFC – Тито Ортис и Андерсон Силва.

46-годишните Ортис и Силва ще премерят сили в боксов мач от полутежка категория с максимална продължителност 8 рунда по две минути. Специален рефер на двубоя ще бъде бившият съдия на UFC „Големия“ Джон Макарти.

Това ще е втора подобна изява за „Паяка“ в рамките на няколко месеца. След като през миналата година той бе освободен от UFC, бразилецът „преоткри“ своята любов към бокса и дори победи бившият световен шампион Хулио Сезар Чавес-младши през юни.

Ортис ще направи своя дебют между въжетата. За последмо „Лошото момче“ участва в какъвто и да е мач през декември 2019-та, когато записа и последната си ММА победа.