Начало Бокс Tyson Fury и Wladimir Klitschko може да се бият в ОАЕ
0

Tyson Fury и Wladimir Klitschko може да се бият в ОАЕ

Tyson Fury и Wladimir Klitschko може да се бият в ОАЕ
0

Обединените арабски емирства (ОАЕ) са към момента най-сериозният кандидат за провеждането на срещата-реванш между Wladimir Klitschko и Tyson Fury. Вторият сблъсък в тежка категория е насрочен за 7 май, но все още не се знае къде ще се състои.

“Доста държави се включиха в наддаването, но определено ОАЕ изглеждат най-настоятелни. Очакваме скоро да има решение по въпроса. Това, което мога да кажа със сигурност е, че че този път всичко ще бъде коректно и според правилата. Двамата няма да се бият на предпочитания от Wladimir Klitschko ринг, с неговите ръкавици и т.нт.”, отсече треньорът и чичо на на новия шампион Tyson Fury -Piter Fury.

Междувременно легендата в бокса Mike Tyson разкри причината, поради която Wladimir Klitschko загуби своите световни титли през ноември.

„Съвсем наскоро на Wladimir Klitschko му се роди дете, ожени се, а жена му премина през следродилна депресия. Нали се сещате, че жените могат да ви прецакат. Любовта е форма на лудост. През целия мач така и не вкара два здрави удара. Тук става въпрос за велик боксьор. Може да си най-великия в историята, но отвреме на време да не става нищо от теб. Не виждам как Wladimir Klitschko ще загуби реванша. Никой не може да го победи, ако той се бие като хората.”, сподели Tyson пред „Максим“.

Той смята, че няма смисъл Кличко да остане на ринга.

„Нека си го кажем – той е уморен. През целия си живот се е бил. Умен човек е. Защо да не спре? Има парите. Но няма как да кажеш на някой боксьор да спре. Трябва да се оттегли преди да започне да бъде нараняван.“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.