Начало Бокс Уайлдър: Фюри се представи добре, но Шварц беше боксова круша

Уайлдър: Фюри се представи добре, но Шварц беше боксова круша

Уайлдър: Фюри се представи добре, но Шварц беше боксова круша
0

Деонтей Уайлдър не е много впечатлен от победата, която неговия бивш опонент Тайсън Фюри записа през уикенда над Том Шварц в Лас Вегас.

„Циганският крал“ се справи с лекота срещу непобедения Шварц и победи с ТКО във втория рунд. Видя се, че има разлика в класите между двамата и шампионът в тежка категория на WBC-Уайлдър, смята, че Фюри се е представил добре, като за битка с боксова круша:

„Не беше зле. Шварц не беше кой знае какъв опонент. Мисля, че той отправи само няколко ударa. Той беше боксова круша. Фюри направи това, което трябваше да направи. Те се опитват да го изградят тук и му правят голяма реклама. Мисля, че неговото представяне беше добро “ , заяви Уайлдър в телефонен разговор за theathletic.com. В момента “бронзовият бомбандировач“ е на почивка на карибският остров Барбуда.

Очаква се Тайсън Фюри и Деонтей Уайлдър да проведат своя реванш в началото на 2020 година.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".