Начало Бокс Уайлдър обеща мач с Джошуа

Уайлдър обеща мач с Джошуа

Уайлдър обеща мач с Джошуа
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър, подхрани надеждите на всички фенове на бокса. Американецът даде своята дума, че ще има мач между него и Антъни Джошуа, който е притежател на останалите световни пояси в дивизията.

Подобен обединителен мач би бил мехлем за окото на всеки фен на красивата игра, а за него ще се говори много. Преди, по време и след излъчването му. Ето какво каза „Бронзовия бомбардировач“ пред репортер на „Showtime“:

„Най-хубавото нещо е, че има дискусии за битката, а не затворени врати. Всички отбори, всички организации говорят за такъв мач и знаем, че ще се състои. Просто около организацията му са се заели толкова много хора – всеки със своето мнение и желание. Когато удари гонгът, изведнъж приказките ще утихнат“, издава Уайлдър.

„Трябва отборите ни да седнат на масата, може би аз и той също, а след това да организираме мача заради всички фенове. Голямата битка ще я има, обещавам това. Трябва да имате търпение, всички ще спечелим от нея – не само вие феновете. Трябва ни още малко време заради организацията“, продължи американецът.

„Рискуваме животите си на ринга и искаме да спечелим колкото се може повече от подобни големи мачове“, завърши шампионът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.