Начало Бокс Уайлдър предупреди Джошуа за Усик
0

Уайлдър предупреди Джошуа за Усик

Уайлдър предупреди Джошуа за Усик
0

Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър и неговият треньор Малик Скот споделиха своите виждания за перспективите пред украинеца Олександър Усик в тежка категория и по-конкретно в битката с притежателя на четири от коланите Антъни Джошуа, която е насрочена за септември.

Всеки е заплаха, докато не се докаже противното. Всяка битка е опасна и никога не се знае какво да очаква човек в тази конкретна вечер “, подчерта Уайлдър философски.

Усик е опасен за всеки, не само за Джошуа. Всъщност трябва да похвалим Джошуа, че се е съгласи да се бие с него. В крайна сметка, Усик очевидно не е този, с когото си нетърпелив да се биеш. Това е човекът, който хората се опитват да избягват на ринга„, обясни Скот, който е правил тренировки с украинеца.

Антъни Джошуа: Уайлдър не е част от елита на бокса

Олександър трупа опит с най-опасните момчета. Той не е направил план от 7 битки пред себе си – това ще е третата му битка в тежка категория. И това е наистина бърз възход. Ще бъде интересно да видим как Усик се противопоставя на размера и техниката на Джошуа. А също и как Джошуа реагира на скоростта на лявата ръка Усик„, добави специалистът.