Начало Бокс Уайлдър за Джошуа – Милър: Никой в Америка не ги знае

Уайлдър за Джошуа – Милър: Никой в Америка не ги знае

Уайлдър за Джошуа – Милър: Никой в Америка не ги знае
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър (40-0-1) изглжеда не е никак впечатлен от обявяването на срещата между Антъни Джошуа (22-0-0) и Джарел Милър (23-0-1).

„Брозновият бомбардировач“ в най скоро време се очаква да подпише договор за реванш с Тайсън Фюри (27-0-1), но часове след официалното подписване на договора между Джошуа и Милър, той изказа следното мнение по темата:

„Хората в Америка не знаят кой е Джарел Милър. Дори в собствения му град си нямат идея кой е.

Той не търпи никакво развитие и мисля, че този мач не е подходящ за него, защото Джошуа също е непознато име за американците.

Единственото, което знаят за него е, че избяга от 50 милиона долара, а в замяна ми предложи само 15. Знаят го и с това, че не пожела да излезе срещу мен.

Това ме кара да си мисля, че мачът им няма да е успешен. Знам, че очакват да дойдат много англичани за двубоя, но това няма да им донесе големи печалби. А и не трябва да разчитат на това.

Ако беше постъпил правилно и бе приел да се бие с мен, нещата щяха да стоят по коренно различен начин“, сподели 33-годишният шампион от Алабама.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.