Начало Бокс Уплашиха ли се братя Пол от Андерсон Силва?
0

Уплашиха ли се братя Пол от Андерсон Силва?

Уплашиха ли се братя Пол от Андерсон Силва?
0

Легендата на смесените бойни изкуства Андерсон Силва поиска боксов двубой с някой от братята Джейк или Логан Пол. Бразилският ветеран победи в демонстративен мач бившият световен шампион Хулио Сезар Чавес-младши. Миналата седмица той получи успех с 2:1 гласа над мексиканеца насред Гуадалахара.

Сега всички се питат кой ще бъде следващият опонент, срещу когото 45-годишният Силва би се качил на ринга. Той самият посочи братя Пол като опция пред себе си.

В бъдещето всичко е възможно. И двамата братя са потенциални мои противници, уважавам ги. Те са добри момчета, умни и това би бил добър мач за бъдещето. Особено сега, когато всичко се променя толкова бързо. Хората искат да гледат хубави и забавляващи шоута, а ние можем да им го предоставим”, коментира Андерсон.

От страна на Пол обаче изглежда няма такова желание за сблъсък. Вместо това по-малкият брат Джейк предложи Силва да боксира в подгряващ двубой на галавечерта на 28 август, когато той ще срещне Тайрон Уудли.

Уважавам Андерсон Силва и го поздравявам за победата. Той е бразилска легенда. Ще бъде чест за нас да боксира с Рой Джоунс-младши на същата галавечер, на която аз ще срещна Тайрон”, заяви Джейк Пол, който е в Пуерто Рико с брат си Логан като етап на подготовката му.

Въпросът сега е, дали Джейк се е уплашил от безспорните боксови умения на Андерсон Силва, който е считан за един от най-великите страйкинг бойци в историята на UFC? Напомняме, че наскоро Логан поиска мач с Майк Тайсън, което предизвика вълна от коментари в социалните мрежи и призив братя Пол да не се качват повече на ринга.