Начало Бокс Усик за Фюри: Прави се на страшен, а вкъщи плаче на любовни филми

Усик за Фюри: Прави се на страшен, а вкъщи плаче на любовни филми

Усик за Фюри: Прави се на страшен, а вкъщи плаче на любовни филми
0

Олександър Усик разкри част от характера на Тайсън Фюри, която никога не се показва в публичното пространство, а именно на чувствителен човек.

Когато няма камери, става съвсем различен човек. Играе го лош пред камерите. Смятам, че обича любовни филми и когато ги гледа плаче по малко. Няма нищо лошо. И аз понякога, когато гледам филми, пускам по някоя сълза“, каза украинецът в интервю за Guardian.

„Циганския крал“ често дава индикации, че поведението му се диктува най-вече от желанието да даде храна на медиите и така да привлече вниманието към своите битки на ринга. В същото време често демонстрира много по-цивилизован подход към своите опоненти.

Един от примерите е последната му поява на пресконференция на Джейк Пол. Брат му ще се боксира с инфлуенсъра и през медиите от месеци се замерят с обиди и закани. Фюри се засили към Пол, сякаш ще го нападне, но веднага демонстрира дружелюбност и поздрави Джейк за това, което прави. Самият боксьор в по-лека категория призна, че е очаквал да получи юмрук в лицето, но е останал приятно изненадан.

тагове: