Начало Бокс Жилей Жан се готви за голямо завръщане в родината

Жилей Жан се готви за голямо завръщане в родината

Жилей Жан се готви за голямо завръщане в родината
0

Жилей Жан (27:2:1) не се е боксирал в Китай от септември 2018 г., но ето, че дългоочакваното му завръщане у дома е пред това да стане факт. Франк Уорън е готов да се пробва да направи голяма боксова гала в родината на една от големите си звезди в тежка категория, научихме от Boxing News.

Новината идва само няколко седмици след онзи знаменит триумф над Дионтей Уайлдър (43:4:1) в Рияд, където „Големия взрив“ сложи удивителна в кариерата на американеца, макар все още официално да не е признал, че се пенсионира.

Жан искаше да се боксира на китайска земя още миналата година, когато преговаряше за срещи с Антъни Джошуа (28:3) и Тайсън Фюри (34:1:1), но и двамата имаха други планове, така че идеята пропадна.

Все още не се коментира потенциалния опонент на Жилей, но Уорън също заяви, че целта е да го изправи срещу някой от топ бойците в дивизията. На този етап това включва още реваншът с Джоузеф Паркър (35:3) или сблъсъци с хора от ранга на Агит Кабайел (25:0), Даниел Дубоа (21:2) или Джаред Андерсън (17:0).