Начало Граплинг България срещу Франция: София приема звездно граплинг шоу

България срещу Франция: София приема звездно граплинг шоу

България срещу Франция: София приема звездно граплинг шоу
0

Уникален по рода си турнир по събмишън граплинг ще се проведе на 13 август от 19 часа в столичната зала FAST. Бойната карта ще предложи 11 международни дуела, като идеята е българи да се противопоставят на французи.

Всички схватки ще са по правилник „Submission ONLY“, в който няма точкова система, а победител се излъчва само при предаване на един от бойците или съдийско решение след шест минути екшън. Това предразполага много интересни мачове и завършвания с атрактивни ключове от състезателите.

В основното събитие ще видим шестия от Световното първенство по BJJ в САЩ за кафяви колани и редактор на Boec.BG – Борис Тонев, срещу топ граплъра на Франция Абду Тункара. Той е със статистика 7-3 в професионалния ММА, като има мач в „Белатор“.

Шоуто ще бъде част от провеждащия се за четвърта поредна година в България лагер на „Bulgarian TOP Team“. Организатор е мениджърът на агенцията Гийом Пелтиер, който е женен за българка и избира страната ни за свой дом. Любопитната симбиоза между френски и български ММА ще доведе елитни бойци у нас за подготовка от 10-и до 18-и август.

Те ще се готвят при родни доказани специалисти, като подготвителната им програма ще бъде много разнообразна, включвайки тренировки по бокс, кикбокс, граплинг, борба, бразилско джу джицу и кондиционни занимания.

Пълна бойна карта за граплинг шоуто:

1- 67кг- Етан Форес – Цветан Петров

2- 73кг- Брандон Браше – Петьо Добрев

3- 78кг- Жордан Дорвал – Стефан Миленов

4- 79кг- Ноа Гунгон – Калин Рангелов

5- 66кг- Беноа Бланк – Мартин Петров

6- 71кг- Марвин Антоан – Свилен Димитров

7- 93кг- Мариян Димитров – Николай Натов

8- 69кг- Алиша Куийн – Соня Фракаси

9- 113кг- Бадр Медкури – Наско Цонев

10- 97кг- Абдел Рахман – Димитър Василев

11- 77кг Абду Тункара – Борис Тонев

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.