Начало Граплинг Гордън Раян обяви кога ще започне да води тренировки в Тексас

Гордън Раян обяви кога ще започне да води тренировки в Тексас

Гордън Раян обяви кога ще започне да води тренировки в Тексас
0

Считаният от мнозина за най-добрият граплър без кимоно за всички времена, Гордън Раян, обяви кога ще започне да преподава събмишън граплинг и бразилско джу джицу в новия му дом – Остин, Тексас. Той сподели в Instagram профила си, че ще започне да води тренировки на 19-и септември в академията на Ренцо Грейси в града, която е ръководена от черния колан Браян Ребш.

Трикратният шампион на ADCC ще работи заедно с дългогодишния му съотборник и настоящ боец в UFC Гари Тонън и Джон Данахър, който е главен треньор на двамата бойци. След като „Отбора на смърта“ на Джон Данахър обяви разделянето си Тонън, Раян и Данахър се преместиха от Пуерто Рико в Тексас и заявиха, че искат да отворят собствен клон от академии в щата.

Само преди няколко седмици останалите състезатели от бившия „Отбор на смърта“ Крейг Джоунс, Итън Крелинстейн, Ник Родригрес и по-малкия брат на Гордън, Ники Раян, обявиха, че и те ще сформират отбор, който ще бъде разположен в Остин, който ще носи името „B-Team Jiu-Jitsu“. Джоунс и компания дори започнаха да набират членове на отбора и осъществиха няколко отворени тренировки с представители на други клубове.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".