Начало Граплинг Миша Тейт готова на граплинг мач със Сайборг

Миша Тейт готова на граплинг мач със Сайборг

Миша Тейт готова на граплинг мач със Сайборг
0

Бившият шампион на UFC и Strikeforce Миша Тейт би се завърнала в бойните спортове за граплинг двубой срещу друга голяма звезда при дамите в ММА – Крис Сайборг.

В момента Тейт гледа двете си деца и е вицепрезидент на веригата ONE Championship. След кратък период престой в Сингапур, където организацията е базирана, тя се завърна в САЩ и планира да се премести в Лас Вегас.

С промяната на местоживеенето си, 34-годишната американка не изключи да промени и начина си на живот и отново да се пробва в клетката, но при доста специфични условия.

“Ако реша да се бия отново, което не съм направила, няма как да се бия на всяко друго място, извън UFC. Няма да ме видите да се състезавам в ONE Championship, просто не е редно. Бих се пробвала в граплинг. Знаете ли, Сайборг ми се обади преди време за граплинг мач. Това би ми било интересно. Ще е страхотно. Ако наистина сме сериозни и искаме да го направим, трябва да седнем и да уточним детайлите. Защото моят договор е собственост на UFC, нали така? Тя се бие в Белатор, а аз работя и за ONE”, призна Тейт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.