Начало Граплинг Sofia Open се завръща в края на ноември

Sofia Open се завръща в края на ноември

Sofia Open се завръща в края на ноември
0

Четвъртото издание на турнира по бразилско джу-джицу „Sofia Open“ бе официално обявено във Фейсбук страницата на организаторите. Домакин на състезанието ще бъде Националната спортна академия „Васил Левски“, а датата на събитието е 30-ти ноември. 

Това е втори турнир за годината под шапката на „Sofia Open“, като този и този път надпреварата ще бъде с правилата и регламента на Международната федерация по бразилско джу-джицу (IBJJF). Разликата между предстоящите схватки и тези, които се състояха през май месец, е че този път състезателите ще премерят сили без кимона (No Gi).

Практикуващи бразилско джу-джицу и граплинг от всички възрасти ще могат да „сверят часовника си“ на турнирът, който миналата година прие над 240 спортисти. Организаторите са предвидили и награждаване на най-добрите три отбора в дивзиите за мъже, жени, ветерани, юноши и деца.

Всеки желаещ да участва в схватките, може да се запише тук. Крайният срок за попълване на регистрационната форма е 28.11.2019 г. Повече информация за състезанието може да откриете тук. 

Ето и най-добрите моменти от първия турнир без кимона „Sofia No Gi Winter Open 2018“:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.