Начало Граплинг Владислав Генов: Не отстъпваме на най-добрите (ВИДЕО)

Владислав Генов: Не отстъпваме на най-добрите (ВИДЕО)

Владислав Генов: Не отстъпваме на най-добрите (ВИДЕО)
0

Многократният шампион по граплинг и ММА боец Владислав Генов е специалният гост на предаването за бойни спортове и изкуства „BOEC.BG“ по Bulgaria ON AIR тази неделя, 21-ви юли. Състезателят на клуб „Pitbulls ММА“ има черен колан по бразилско джу-джицу, освен това е световен сребърен медалист по комбат рестлинг, както и участник в едни от най-добрите европейски ММА вериги – ACB,  FFC, GFC.

29-годишният Генов се занимава с бойни изкуства от десет години, като признава, че започва сравнително късно. Тръгва със самбо и джудо, а от 2014-та открива своят страст към граплинга и ММА. В разговор в студиото на „BOEC.BG“ той посочва, че българските бойци правят огромен прогрес в своето развитие в последно време и въпреки, че има какво още да се желае, по нищо не отстъпват на световните сили.

„Това, че все по-често идват легенди и известни имена на семинари у нас, е показател, че спортът се развива. Идват хора от Бразилия, САЩ и въобще от целия свят. Ние работим с Бернардо Селини, един специалист от Италия, който е доста добър. Лично за мен това е много добре, защото ние може да проверим нашето ниво, както се казва с най-големите. Виждаме, а и те ни го казват, че по нищо не изоставаме.  Като цяло се развиваме на прав път. Започнали сме от нулата, не е имало кой да ни показва правилния път. Нещата са били малко „проба-грешка“. Жертвали сме много. Но в крайна сметка, когато дойде един човек от Бразилия, който е световен шампион и на световно ниво, а ние не му отстъпваме по нищо в съревнованията, виждаме, че си е заслужавало и сме стигнали до едно добро ниво“, коментира Генов.

Интригуващият разговор с Владислав Генов може да гледате тази неделя, 21-ви юли, от 19:00 по телевизия Bulgaria ON AIR.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.