Начало ГОРЕЩО Жизел Бюндхен показва граплинг умения (ВИДЕО)

Жизел Бюндхен показва граплинг умения (ВИДЕО)

Жизел Бюндхен показва граплинг умения (ВИДЕО)
0

Супермоделът Жизел Бюндхен показа, че владее техники от граплинг и джу джицу в ново видео. Бразилката е все още бял колан, но показва, че знае някои събмишъни.

Освен граплинг умения, тя демонстрира и някои удари с колена, лакти и събаряния. Красавицата тренира във Флорида в академията на братя Валенте, които са известни с практикуването на техники, които са в направление самозащита и ММА.

Братята Валенте са прекарали дълго време в академията на фамилията Грейси в Рио де Жанейро и са тренирали заедно с Хелио, Хойлър и други членове на най-известното семейство в бойните спортове.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

„Вярвам, че колкото повече „инструменти“ имаш, толкова по-добре. Чувствам се по-силна, по-уверена и вдъхновена след като започнах да практикувам самозащита. Смятам, че това е много важно за всички, особено за жените“, пише Бюндхен в Instagram публикацията си.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".