Начало Видео Дани Илиев: Забавлявах се и показах кой е най-добрият! (ВИДЕО)

Дани Илиев: Забавлявах се и показах кой е най-добрият! (ВИДЕО)

Дани Илиев: Забавлявах се и показах кой е най-добрият! (ВИДЕО)
0

Даниел Илиев победи с технически нокаут Деян Топалски и спечели дългоочакваният реванш между двамата в главната битка за вечерта на събитието „Muay Thai Grand Prix 33“.

След успеха Илиев коментира, че всичко се е развило според очакванията му и е постигнал своето желание да покаже на опонента си, че нещата са се променили в сравнение преди 3 години.

“Точно както очаквах. Аз излязох да се забавлявам на ринга и така стана. Исках да покажа на Деян, че мачът ще е съвсем различен отпреди три години и така и се получи. Мисля, че той видя от първо лице, че нещата доста са се променили от тогава. Той не искаше да играем пет рудна, докато аз бях подготвен и за петте. Бях готов да приключа мача и по-рано, както се и получи. Всичко мина по план”, започна Илиев.

Винаги феновете на Левски са идвали да ме подкрепят на мачовете ми, за което съм им безкрайно благодарен.Този път бяха още повече. Благодаря им, че запазиха самообладание, въпреки провокациите от другата агитка. И те добре се представиха и съм доволен от еуфорията, че имаше съревнование. Агитката на ЦСКА ме провокира, но и това е част от шоуто.

Адреналинът се вдига, все пак приключих мача с нокаут. Атмосферата ме зареждаше, но на ринга гледах да се изолирам от това нещо и да се фокусирам в мача. Натрупах опит през годините и запазих самообладание”, продължи Илиев.

Това бе точка, която исках да сложа тук за България. Миналият мач беше равностоен и тогава съдиите му дадоха победата на него. Аз нямаше да имам нищо против, ако беше дошъл и ми беше казал: “Данка, мачът беше равностоен”. Тогава щях да му стисна ръката. Той каза, че едва ли не ме е пребил. Сега му показах какво е пребиване”, каза още кикбоксьорът.

“Аз мисля, че няма смисъл от трети мач между нас. За мен бе важно да сложа точка на този спор, който бе поставен под въпрос. Аз го поздравих. Както казах и преди, защото той малко перифразира моето първоначално предложение да играем двамата. Аз винаги искам да се бия с по-силни противници, винаги съм му имал респект, защото той е спортист от много години и съм искал да се съревновавам с най-добрите. Тогава той беше най-добрият в тази категория и исках да премерим сили. Но сега му показах кой е по-добрият”, завърши Илиев.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.