Начало Senshi Драгомир Петров се завръща след лагер в Нидерландия за боя си на SENSHI 22

Драгомир Петров се завръща след лагер в Нидерландия за боя си на SENSHI 22

Драгомир Петров се завръща след лагер в Нидерландия за боя си на SENSHI 22
0

Една от българските звезди в SENSHI Драгомир Петров се завръща на ринга на SENSHI 22 след шест месечно отсъствие, за да се изправи срещу поляка Бартош Ботвинa. Драгомир даде ексклузивно интервю за Boec.bg преди грандиозната гала край Варна.

Отдаден съм напълно за тази битка, успях да направя лагер в Нидерландия преди тази гала, като заложихме на кондиционните тренировки и спаринг-тренировки с чужденците. Вече имам план за действие за битката срещи Бартош Ботвина, който трябва да следвам„, сподели Петров.

Драгомир Петров се завръща на SENSHI 22 срещу опитен поляк

Драгомир Петров коментира дългото си отсъствие от ринга и намери позитиви в това.

„Започнах да тренирам монотонно, в смисъл, когато се натрупат много победи и не променяш нищо в начина си на игра, спираш да се развиваш, а сега след почивката успях да осмисля доста неща и да ги променя. Успях да възвърна мотивацията си и да дам време на тялото ми да си отпочине от предходната много натоварена година„, допълни той.

Петров сподели, че иска да налага своя стил на игра и че няма намерение да се подвежда по този на противника. Той каза още, че последната му битка на ринга на SENSHI e оставена зад гърба му и вече гледа напред.

Искам да направя апел към всички мои фенове и любители на спорта – надявам се, че ще дойдете, да подкрепите мен и всички наши сънародници, които ще се качат на ринга в Св.Св. Константин и Елена. Шоуто ще е на високо ниво и ще се раздам на 100%, да направя зрелищен мач. Тези, които са възпрепятствани, се надявам да ме подкрепят пред телевизионните екрани„, завърши Драгомир.

22-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.