Начало Кикбокс и муай тай Пловдив приема държавния шампионат по кикбокс в стил К-1

Пловдив приема държавния шампионат по кикбокс в стил К-1

Пловдив приема държавния шампионат по кикбокс в стил К-1
0

Държавният шампионат по кикбокс в стил К-1 във всички възрастови групи за мъже и жени ще се проведе в спортна зала „Олимпиада“ в град Пловдив на 4-ти и 5-ти май, 2019 г.

Шампионатът ще се проведе под патронажа на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. Входът за зрители е свободен, а всички срещи от състезанието могат да бъдат наблюдавани на живо в YouTube канала на БККМТ.

Организаторите обявиха, че целта на събитието е да бъдат определени републиканските шампиони в различните теглови и възрастови категории, както и да бъде направена част от селекцията за националния отбор по кикбокс за предстоящите европейски и световни първенства на най-голямата организация по кикбокс в света WAKO.

По традиция в края на състезанието ще бъдеа връчена купа за най-техничен състезател. Съгласно победите и броя изиграни срещи ще бъде връчена и купа на отбора с най-висок резултат.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".