Начало Кикбокс и муай тай Синът на Андерсон Силва с нокаут за 12 секунди! (видео)

Синът на Андерсон Силва с нокаут за 12 секунди! (видео)

Синът на Андерсон Силва с нокаут за 12 секунди! (видео)
0

Крушата не пада по-далеч от дървото. Няма как да го кажем по-точно от това. Поне не и в този случай.

Доказателството е синът на Андерсон Силва – Калил. 22-годишният младок, чийто баща е една от най-големите легенди в историята на ММА, дебютира по впечатляващ начин на ринга за кикбокс. Той нокаутира съперника си за 12 секунди!

Калил Силва взе участие в аматьорски турнир, на който не се нуждаеше от много време, за да препарира противника си. Той го направи след страхотен хайкик с левия крак в главата на опонента си.

Всъщност самият удар стана след 5 секунди от първия гонг. Реферът обаче се нуждаеше от още малко време, за да прецени, че противникът на младия бразилец няма как да продължи срещата. Жертвата се казва Антъни Рейнага. Той опита бързо да стресне Калил, но вместо това получи тежък удар, а останало, както се казва, е история.

Самият Андерсон Силва, макар вече на 46 години, също продължава да е активен в бойните спортове. След като се оттегли от ММА, той премина на боксовия ринг. Там „Паяка“ победи по точки Хулио Сезар Чавес през юни, а сега му предстои мач с Тито Ортиз на 11 септември.