Начало ММА Адесаня не очаква да се пенсионира непобеден
0

Адесаня не очаква да се пенсионира непобеден

Адесаня не очаква да се пенсионира непобеден
0

Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня вече има 20 победи в 20 професионални двубоя зад гърба си, но не очаква тази серия да продължи до края на кариерата му.

Въпреки пълната си доминация в дивизията, 31-годишният боец очаква да загуби някой двубой. В момента Адесаня обмисля възможността да се качи в лека тежка категория, като именно там може да срещне по-опасни съперници.

“Това е нещо, което хората се опитват да ти лепнат. В миналото съм имал загуби, които така и не промениха това кой съм, не промениха факта, че съм велик боец. Много величия за губили. И всеки път, когато съм губил, винаги съм се завръщал с нокаут. Да си непобеден е просто титла. Нещо, което хората размахват все едно е важно. Но трябва да ме видите в залата. Понякога си получавам урока, затова знам, че мога да загубя. Но, щом съм под светлината на прожекторите и напрежението се покачи, на най-голямата сцена, и се забавлявам – тогава съм труден за побеждаване. Така че – ще си продължавам така, останете на линия”, каза Адесаня.

Той уточни, че евентуална промяна на категорията би била временна, тъй като средна е перфектната за него.

“Средна категория е перфектната за мен, в която да се бия. С начина, по който го правя, може и да изглежда лесна работа, но е много трудно. Предизвикателство е, това ме движи. Обичам да правя неща, от които повечето хора бягат. Повечето бягат от бой, аз бягам към него”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.