Начало ММА Адесаня счупи прокоба с игрите на EA Sports

Адесаня счупи прокоба с игрите на EA Sports

Адесаня счупи прокоба с игрите на EA Sports
0

Израел Адесаня защити титлата си на UFC 253 и по този начин направи на пух и прах прокобата с игрите на EA Sports.

В обществото се носи суеверие, че който състезател изгрее на гейминг корицата, то следват загуби и падение. Подобен бе случаят с Хорхе Масвидал – другият боец, който стои редом до Адесаня на новата видеоигра UFC 4.

Преди това загуби допуснаха звездите Конър Макгрегър и Ронда Раузи, считани за тотални доминатори. След договора си с EA и рекламирането на продукта обаче те бяха свалени от трона.

Прокобата не важи единствено за ММА симулаторите.

EA Sports е „виновникът“ за падение на футболни, хокейни, баскетболни и други звездни атлети.

Ето и коментарът на Адесаня по въпроса:

„Каква прокоба на EA? Знам за тази игра, но аз не действам във виртуалния свят, а в реалния“, сподели шампионът след поредната си защита. „Не се представих перфектно, но знам какво правя и спазих плана си.“

Преди време се носеше мит за проклятие свързано с певеца Дрейк.

Рапърът се снимаше с редица известни личности, а след това те се проваляха чутовно. Суеверието беше разбито със спечелената титла на НБА от Торонто Раптърс.

Фалшив Хорхе Масвидал се би на UFC 253 (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.