Начало ММА Антъни Смит: Рокхолд е задник и арогантно нищожество

Антъни Смит: Рокхолд е задник и арогантно нищожество

Антъни Смит: Рокхолд е задник и арогантно нищожество
0

Гневът на Антъни Смит се изля в интервю за подкаст предаването „Шоуто на Люк Томас“. Един от претендентите за титлата в тежката категория на UFC е бесен заради изказване на Люк Рокхолд. Последният коментира възможния следващ съперник на Джон Джоунс и определи Смит като “слаб и неподходящ“.

„Не може да отречем факта, че Люк Рокхолд е задник – започна Смит. – Аз и Рокхолд не се познаваме. Нямам представа какво съм му направил на този човек и защо говори така за мен. Никога не съм казвал и дума за него – нито добра, нито лоша. Освен на един кантар, не си спомням друг път да сме били в една стая с него. Искам да му напомня, че загуби два от последните си три двубоя. Ромеро почти му откъсна главата. Кой е той, за да говори за някой в UFC? Той е най-арогантното нищожество, което съм виждал и чувал в живота си!“

Смит е категоричен, че заслужава мача си за титлата срещу Джон Джоунс и се е доказал, като в последните 13 месеца има 4 битки и 3 победи. Двубоят между двамата е основно събитие на UFC 235, което ще се проведе на 2 март в Лас Вегас.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.