Начало ММА Багата: В UFC съм, за да се бия с най-добрите в света

Багата: В UFC съм, за да се бия с най-добрите в света

Багата: В UFC съм, за да се бия с най-добрите в света
0

Единственият българин в UFC – Благой Иванов, се чувства отлично преди втория си мач в организацията.

Багата даде интервю за“BJPENN.com“, в което обясни какво му е попречило да дебютира с победа. Разкри подробности около тренировъчния си лагер:

„Имаше по-голямо напрежение върху мен, защото беше първият ми мач в UFC и беше основният за вечерта. Имах проблеми с моето коляно и бях на косъм да се откажа, но реших да се бия. Случиха се някои неща, но сега се чувствам много по-добре в сравнение с първия ми мач“, започна българинът.

„Затова съм в UFC, да се бия с най-добрите в света. Затова съм тук, искам да се бия с най-добрите. Той е тежък съперник, един от хората, които имат най-голям опит в клетката в тежка категория. Подготвих се здраво и се чувствам чудесно за този мач в събота (б.р. при нас е в неделя – около 3 часа).“

„Тренировъчният ми лагер беше в Сан Хосе при АКА за четири седмици. Мисля, че се получи много добре с тренировките там. Аз съм много уверен и подготвен за този мач. В последните две седмици отидох във Вегас да тренирам в „Xtreme Couture“.

„Имам тактика. Ще видим кой е по-подготвен“, завърши Благой Иванов.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.