Начало ММА Безмилостният Тони Фъргюсън

Безмилостният Тони Фъргюсън

Безмилостният Тони Фъргюсън
0

Днес рожден ден празнува Тони Фъргюсън. ММА звездата навършва 35 години. Роден е в Калифорния и известен с прозвището „Ел Кукуи“.

Фамилията му идва от Великобритания, но по-силна е мексиканската жилка.

Един от най-популярните състезатели в смесените бойни изкуства с впечатляващите 24 победи и само 3 загуби.

Успехът му срещу Кевин Лий през октомври 2017 година бе с цената на титлата в лека категория. С него постави рекордна 10-та поредна победа в дивизията. Не познава вкуса на поражението от близо 7 години.

Страйкинг уменията на Тони са безспорни. Всеки ден е спряган за мач с настоящия носител на титлата – Хабиб Нурмагомедов.

И има защо.

Двамата трябваше вече да са се срещнали 4 пъти! Толкова е броят на уговорените битки, но по една или друга причина впоследствие пропадат. За последно трябваше да гледаме „Фъргюсън-Нурмагомедов“ на UFC 223 през миналия април.

Тони се контузи нелепо и мач отново нямаше.

Женен е и има син.

Бракът му с Кристина Сервин е от юни 2012, но преди това имат дългогодишна връзка. През април 2016 година на бял свят се появява малкият Арманд Антъни.

Всяка поява на звездата в Октагона му носи около половин милион долара.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.