Начало ММА Дейна Уайт: През 2019 г. трябва да има реванш между Хабиб и Конър

Дейна Уайт: През 2019 г. трябва да има реванш между Хабиб и Конър

Дейна Уайт: През 2019 г. трябва да има реванш между Хабиб и Конър
0

Очакваният с огромен интерес реванш между Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов трябва да се състои през тази година. Добрата новина обяви шефът на UFC Дейна Уайт в интервю за TMZ Sport. Според него и двамата са готови да се завърнат в Октагона един срещу друг. В първия им сблъсък за шампионския пояс в леката категория дагестанският боец се наложи, като ирландецът се предаде в четвъртия рунд.

„Ако всички върви по план, тази битка трябва да се случи през 2019-та“, обяви Уайт. Той  все пак уточни, че към момента има известни пречки, които трябва да се изяснят. Най-малкото все още върви разследване за баталните сцени след мача им от UFC 229 на 6-ти октомври. Засега двамата са със спрени права, но имат насрочено изслушване за този месец от Атлетическата комисия към щата Невада.

Датата на реванша зависи не само от разследването на масовия бой от 6-ти октомври, но и от потенециалните други сблъсъци в категория. „Макс (б.р. Макс Холоуей, шампион в категория „перо“) се мести от 55-килограмовите, Тони Фъргюсън очевидно е замесен в играта“, коментира Уайт. Той обаче е категоричен, че ще има Макгрегър – Нурмагомедов II.