Начало ММА Джон Джоунс покани Тайсън Фюри в октагона на UFC

Джон Джоунс покани Тайсън Фюри в октагона на UFC

Джон Джоунс покани Тайсън Фюри в октагона на UFC
0

Джо Роугън предизвика един от най-новите скандали в социалните мрежи, сравнявайки уменията на Джон Джоунс и Тайсън Фюри, като двама от непобедените шампиони в двете водещи бойни дисциплини – бокс и MMA. Това накара „Циганския крал“ да ги напсува, а „Боунс“ наля още масло в огъня с поканата си към британеца за среща в октагона.

Хей, Тайсън, изглежда, че Джо е ударил някой нерв. Признавам, че никой не може да те докосне на ринга в момента, но нека не бъркаме събитията с това, което те очаква в клетката. Ако някога ти се прииска да получиш отговор на тези въпроси, обади се на Дейна. Аз ще ти помогна“, написа Джоунс в Twitter.

Напоследък доста често виждаме съревнования между боксьори и бойци от смесените бойни изкуства в различни вериги, но на този етап те се бият по правилата на бокса. Това дава солидно предимство на едните за сметка на другите, защото повече от половината от уменията на MMA атлетите са насочени към боя с крака и на земята.

Тайсън Фюри напсува Джон Джоунс и Джо Роугън

Джон Джоунс е един от най-доказаните майстори в граплинга и BJJ, докато Тайсън Фюри има един от най-силните удари и в същото време брадичката му е от стомана.