Начало ММА Едуардс: От UFC ми казаха, че реваншът с Усман ще бъде в Лондон през март

Едуардс: От UFC ми казаха, че реваншът с Усман ще бъде в Лондон през март

Едуардс: От UFC ми казаха, че реваншът с Усман ще бъде в Лондон през март
0

Битката между Камару Усман и Леон Едуардс през изминалата 2022-а година се превърна в един то най-значимите моменти на UFC. Едуардс постигна победа в края на срещата с мощен кик в главата на Усман, след като падаше по точки и картите на съдиите със сигурност щяха да дадат заслужено срещата на нигериеца. Тогава обаче Леон успя да засече Камару и да поднесе една от най-големите изненади в света на ММА. Едуардс вече е носител на колана в полусредна категория, а въпросът за реванша не е спирал да вълнува фенове и анализатори. Изглежда, че двубой между двамата е много близо.

Самият Едуардс заяви, че от организацията са му казали, че той ще се изправи отново срещу Усман през март в Лондон по време на събитието UFC 286.

„Да, на сто процента, това е, което казаха на мен и отбора ми. Говорих с организацията миналата седмица. Казаха ми, че битката е уговорена и Усман вече тренира за нея. Вниманието ми е насочено в тази посока. Фокусиран съм върху трилогията с Усман“, заяви Едуардс пред бившия ММА боец Майкъл Биспинг.

Едуардс вярва, че сега ще бъде напълно различен двубой и е любопитен как Камару ще се върне психологически след такава загуба. Леон несъмнено ще разчита и на подкрепата на феновете, защото ще се бие в родния Лондон.

„Искам да видя как се е справил с нокаута, как пътува до Обединеното кралство, как вижда лудите фенове в родината ми. Той не става по-млад. На колко е? 35, 36, може би повече? Да видим как ще се завърне“, коментира Едуардс.

В момента британецът е с 12 победи и 2 загуби в UFC и обща статистика от 20-3 в ММА. Усман пък е с 22 победи и 2 загуби. Ще бъде страхотен мач!

тагове: