Начало ММА EFM Show 2 ще се проведе с публика на 11-ти септември

EFM Show 2 ще се проведе с публика на 11-ти септември

EFM Show 2 ще се проведе с публика на 11-ти септември
0

Окончателно стана ясно, че музикално-бойното шоу EFM Show 2 ще се проведе с публика. Събитието е тази събота, 11-ти септември в столичната зала „Арена Армеец“. Организаторите гарантират, че шоуто ще се проведе при пълно спазване на условията от настоящата Заповед на Минисъра на здравеопазването.

Именно с такива съображения е избран и началният час – 18:15 ч.

В програмата е предвидено както много демонстративни боеве, така и музикално-развлекателни елементи. Криско и ди джей ще се грижат за музикалното настроение, а красавиците от Балет Нова ще вдигат адренали с горещите си танци. Водещ ще бъде Сами Хосни.

Предаването „BOEC.BG“ с гост Норберт Савински (ПЪЛЕН ЗАПИС)

За първи път феновете на бойните спортове и изкуства ще видят на живо абсолютно нова формула – Cage Box, която ще бъде демонстрирана за първи път в България. Най-малкият ринг в света ще се спусне в клетката, където ще започва истинската война. В CAGE BOX агресивността, смелостта и колко е сърцат боецът са от значение. В бокса ще влязат българският боец Вилиян Вилиянов, който ще посрещне опонента си от Полша – Кшиштов Мариянчик.

Билети за събитието на 11-ти септември може да закупите от www.eventim.bg.

Всички, които няма да успеят да присъстват в залата, могат да проследят EFM Show 2 чрез PPV на www.efm.tv.

Boec.BG е официален медиен партньор на EFM Show 2. Официалният кантар е в петък, 10-ти септември, от 20:00 ч. в „Арена Армеец“. Очаквайте още подробности в следващите дни!