Начало ММА Изгряващата звезда се заяде с новия шампион Ян
0

Изгряващата звезда се заяде с новия шампион Ян

Изгряващата звезда се заяде с новия шампион Ян
0

Изгряващата звезда от категория „перо“ на UFC Шон О’Майли за пореден път атакува някои от най-популярните лица в организацията. Боецът, който е в серия от 4 победи, посочи, че новият шампион Пьотр Ян мечтае да се бие с него.

„Аз говоря най-много от цялата дивизията. Говоря много за Пьотр, Коди, Хенри и всички тези пичове ми отговарят. Всички разбират, че това е истинска битка. Не го приемат като шега. Те разбират, че всичко е много сериозно.

Ясно съм в главата на Петър или Пьотр, наричайте го каквото искате. Определено съм в главата му. Той мисли за мен. Мечтае за мен. Събужда се и веднага моли някой да му помогне да напише нещо в Twitter“, започна О’Майли.

Младата звезда обаче признава, че не приема всички приказки за нещо лично.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Stay clean my friends. @manscaped #balldeodorant

Публикация, споделена от Sugar Sean O’Malley (@sugaseanmma) на

„Нищо лично. Тези момчета могат да казват и да правят каквото си искат – нищо лично за мен. Приемам всичко като бизнес. Малки хора като Пьотр, Коди и Хенри имат комплекс – такива неща ги ядосват и те го приемат лично.

За мен това винаги е било бизнес. Мисля, че Конър беше много добър в това преди двубоя с Хабиб, но той направи твърде лично. Определено научих урок от опита на Конър и Хабиб. Уча се от всички около мен, особено от Чел Сонен, Макгрегър.. Те са момчета, които знаят много за разговорите и знаят как да продават битки„, каза още 25-годишният американец, който ще се бие на 15 август срещу Марлон Вера.