Начало ММА Изповедта на Нейт: UFC се опита да ме затрие след загубата от Конър

Изповедта на Нейт: UFC се опита да ме затрие след загубата от Конър

Изповедта на Нейт: UFC се опита да ме затрие след загубата от Конър
0

Близо три години изминаха от последната поява на Нейт Диаз в Октагона. Много се изписа и изговори за отсъствието на един от най-обичаните състезатели в смесените бойни изкуства.

В навечерието на своето завръщане в клетката, тази неделя сутрин срещу Антъни Петис, Нейт изказа тежки обвинения към UFC. От организацията се отнасяли с него отвратително след поражението от Конър Макгрегър.

Ето какво сподели лошото момче на ММА пред ESPN:

„Със сигурност не загубих тази битка, но те се отнасяха така – „ти падна, затъваш в листа, разкарай се“. Приказки от този тип. Когато той падна от мен в първия мач, това беше най-голямото нещо. Наслушах се как Конър трябвало да получи втори шанс, колко много е заслужил. Бил обсебен от Нейт. Чакайте малко! Ами всички онези реванши, които аз исках“, започна Нейт.

„Още тогава трябваше да се замисля. Никога не ми даваха шанс да си върна за някоя загуба. Толкова месеци от живота си съм пропилял, за да се потя в размисли за битки. Загубени, а изходът им не е трябвало да бъде съвсем такъв.“

„Две години бях оставен на произвола. Победих най-добрия в бранша, а те се опитаха да ме изтрият от историята. Не съм се молил на никого за битка. Четях какво се пише – той отказава мачове, нормално е да продължава да пропада из ранглистата.“

Започнали да идват предложения, които били несериозни за състезател от неговия ранг.

„Пичовете ми дават прелими битки и след това натрапват, че съм ги отклонявал. Така ме знаят сега. Използват го срещу мен“, признава Нейт Диаз.

„Ето ме – 3 години гледам отстрани. Но не съм чакал Конър и секунда. Тогава доказах, че с него и Джон Джоунс сме тримата най-добри. Сега е същото. Трябваше да се бия с Порие на UFC 230, но той се контузи и веднага започнаха пак слуховете, че аз съм виновният за това, че мачът пропадна.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.