Начало ММА Конър ни учи как да станем милиардери
0

Конър ни учи как да станем милиардери

Конър ни учи как да станем милиардери
0

Първият боец в историята, който преминава границата от 1 милиард долара под формата на приходи – Конър Макгрегър, влезе в ролята на ментор. Ирландецът използва социалните мрежи, за да обясни на всички свои последователи как да станат като него. Но не по отношение на постиженията му в октагона на UFC, а във връзка с трупането на пари.

Бившият световен шампион в две категории на организацията се сдоби със солидното финансово състояние, благодарение на усета си в инвестициите. Той закупи основен пакет акции на ирландско уиски, което му донесе огромни приходи, като съща така направи и няколко успешни ходове на фондовата борса.

„Ноториъс“ се готви да се завърне в октагона в началото на лятото, а междувременно обяви на своите поддръжници: „Умножете финансите си по броя пъти, в които се смеете или усмихвате на ден. След това направете нужното, за да увеличите богатството си с още смях и усмивки!“

Вложете в смях, забава и щастие! Намерете онова, което ви прави щастливи и се дръжте за него. Намерете го и в другите. Усмивки и смях и ще станете богати! Аз правя това и съм милиардер“, обяви щастлив в Инстаграм Конър.