Начало ММА Конър: Ще валят крошета през 2019!

Конър: Ще валят крошета през 2019!

Конър: Ще валят крошета през 2019!
0

Най-богатата суперзвезда в смесените бойни изкуства – Конър Макгрегър, се надъха здраво за предстоящата година. Боецът изпраща 2018 с високо вдигната глава, като прекарва последните дни от нея с пот на челото в залата.

Наскоро Boec.BG публикува любопитен материал за ирландеца, в който той бе критикуван за все по-честите си изяви с бутилка в ръка. 

„Ако човек отвори профилите му в социалните мрежи, ще си помисли, че е влязъл в онлайн магазин за уиски.“

В последните дни нокаутьорът не пропуска да отбележи здравата си работа. Публикациите му са свързани единствено със света на бойните спортове. Сякаш добрият стар Конър се завръща. Наперен и самоуверен, такъв какъвто сме свикнали да го виждаме. Ето какво написа ирландецът в социалните мрежи:

„Ще валят крошета през 2019“, гласи съобщението (английската му версия няма буквален превод на български език).

Вълна от позитивни фенски коментари се изля под снимката. „Такъв те искаме“, пишат потребители в платформата. Следващата стъпка е голяма победа в Октагона, където Макгрегър не е печелил от ноември 2016.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.