Начало ММА Ковингтън отново се заяде с Леброн Джеймс
0

Ковингтън отново се заяде с Леброн Джеймс

Ковингтън отново се заяде с Леброн Джеймс
0

Колби Ковингтън не спира с кавгите. Този път скандалният боец си намери цел извън света на ММА. Той се заяде с баскетболната легенда Леброн Джеймс в поздравителното му обръщение за Деня на ветераните на американската армия. Ето какво написа Колби в Туитър:

„Дядо ми е ветеран от войните във Виетнам и Корея. Един ден не е достатъчен да благодарим на тези герои като него. Стига сме гледали на ревльовци комунисти като милионера Леброн Джйемс и нека се възхищаваме на истинските герои на страната и обществото ни. Ветераните“, заяви категорично върлият привърженик на Доналд Тръмп.

Коментарът на ММА боецът идва заради съмненията, че Леброн подкрепя комунизма в Китай. През октомври мениджъра на Хюстън Рокетс, Дарил Мори, подкрепи про-демократичните протести в азиатската държава, но суперзвездата на баскетбола не се съгласи с него и заяви, че Мори най-вероятно не е достатъчно добре запознат с темата. Още тогава бившият шампион по колежанска борба нападна Джеймс в Туитър, но към този момент баскетболистът не е отговорил.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.