Начало ММА Макгрегър най-после се издължи на свой приятел след 15 години

Макгрегър най-после се издължи на свой приятел след 15 години

Макгрегър най-после се издължи на свой приятел след 15 години
0

Конър Макгрегър може да е сред най-богатите състезатели в бойните среди, но някои неща не се променят. Ирландецът взима на заем 61 паунда от тогавашния си боксов треньор Пади Брейди, за да си купи инструменти. Преди 15 години ММА сензацията работи като водопроводчик.

До тук няма нищо лошо. Проблемът е… че парите са изплатени чак сега – през 2019 година!

Макгрегър все пак няма да се раздели със сумата, защото приятелят му не иска да осребрява чека:

„Това са парите, които ми дължи от преди 15 години. Взех му инструментите, когато започна да работи като водопроводчик и никога не ми ги върна. Всеки път, когато го виждам, му казвам: „Не забравяй, че ми дължиш пари“, смее се Брейди.

Друг от треньорите в залата признава:

„Сега чекът няма да бъде осребрен, ще бъде фотографиран с двамата и ще бъде закачен на стената“, споделя Фил Сътклиф.

Конър най-после си оправи борчовете. Само за тази година се очаква да натрупа приходи от 30 милиона паунда, благодарение на марката си уиски. Звездата припечели и не малко състояние от смесените бойни изкуства – и боксовия мач срещу Флойд Мейуедър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.