Макгрегър отвърна на критиките от известен треньор | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Макгрегър отвърна на критиките от известен треньор
0

Макгрегър отвърна на критиките от известен треньор

Макгрегър отвърна на критиките от известен треньор
0

Конър Макгрегър не е съгласен с критиките от треньора на Джордж Сейнт Пиер – Фирас Захаби. По-рано през седмицата главния треньор на легендарния канадски отбор „Тристар“ заяви публично, че според него Макс Холоуей е напреднал много повече от Макгрегър в годините след първия им двубой. Захаби също добави, че според него Холоуей би победил в реванш.

„Холоуей ще вкара повече удари и ще работи в клетката повече от него. Той прави същото като Нейт Диаз, но по по-добър начин. Има сходна структура с Диаз и държи също толкова много на удари, но е по-атлетичен и има по-голям арсенал от техники.“, сподели Фирас Захаби.

Отговорът на ирландеца бе много по-остър и без почти никаква аргументация:

„Хей, Фираз. Ти си млад и те е страх да влезеш в битка. Спри да говориш за мен. На колко си години? Защо не влезеш в играта? Не си падаш по това ли?“

Според MMAJunkie.com, наставникът на Сейнт Пиер публично е заявявал, че Макгрегър ще загуби и в миналото и преди срещу Чад Мендес, Нейт Диаз и Еди Алварез.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско жиу-житсу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.