Начало ММА Макс Холоуей: Най-много ме вълнува двубой с Хабиб
0

Макс Холоуей: Най-много ме вълнува двубой с Хабиб

Макс Холоуей: Най-много ме вълнува двубой с Хабиб
0

На пресконференцията след UFC 231 Макс Холоуей коментира дискутираната от доста време тема за неговото преместване в горната категория – до 70 кг. За хаваецът е все по-трудно да редуцира теглото си за категория перо, а в горната дивизия го чакат невероятни двубои, които могат да му направят много пари (Конър Макгрегър, Нейт Диаз, Тони Фъргюсън и т.н.).

Холоуей заяви, че има само един двубой, който го вълнува в горната категория и това не е двубой за пари:

„Хабиб е непобеден, а аз явно имам способността да нанасям първите поражения на опонентите си. Може би това е двубоят, който ме вълнува най-много. Трябваше да уговорим този двубой в миналото, но ще видим какво ще стане. Не съм претенциозен, всички могат да си го получат.“, заяви Макс.

Боецът е в серия от 13 победи, но сподели, че загубите в кариерата му не са забравени и ще ги преследва.

„Имам три загуби и искам да си върна за тях. Като състезател, бих се изправил срещу всекиго. Ти ли си най-добрия? Нека се пробваме.“, добави шампионът в категория перо.

Вижте пълното изказване на Макс Холоуей след UFC 231 тук:

 

Кадри: youtube.com

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".