Начало ММА Малиняджи предизвика Конър на бой с голи ръце

Малиняджи предизвика Конър на бой с голи ръце

Малиняджи предизвика Конър на бой с голи ръце
0

Бившият шампион в две категории – Поли Малиняджи изненадващо подписа договор с „Bare Knuckle Fighting Championship“ в началото на месеца и ще участва в битки с голи ръце.

Американецът от италиански произход изобщо не губи време и отново не пропусна да спомене името на своя враг номер 1 – Конър МакГрегър. 38-годишният Малиняджи се оттегли от бокса през 2017 г. и само няколко месеца по-късно бе спаринг партньор на ирландеца преди двубоя му през август срещу Флойд Мейуедър.

Тогава в интернет пространството изтекоха кадри, които показваха как Конър буквално си играе с Малиняджи, но в последствие се оказа, че спарингът е бил далеч по-равностоен.

Сега, след като бившият боксьор вече има нов дом, той незабавно отправи покана към „Всеизвестния“ за мач без ръкавици.

„Беше изненадващо предложение. Чувствам се далеч от спорта, но се срещнах с президента на „Bare Knuckle Fighting Championship“ и той ме убеди в думите си. Разбира се, парите също изиграха роля.

Ще ви кажа, че тази компания има далеч повече финанси отколкото някой може да си представи и съвсем скоро ще бъде отправена официална оферта към Конър МакГрегър.

Предложението ще докаже на всички що за измамник е Конър. При правилната сума, той ще се превърне в частна пинята. В този случай, ако посмее да приеме, ще бъде моята пинята.

Скоро ще разберете и цифрата, тя няма да е никак лоша“, сподели Малиняджи.

Интересно е да се спомене, че в началото на 2019-та договор със същата компания подписа бившият съотборник и добър приятел на ирландеца – Артьом Лобов, който на 6-ти април ще направи своя дебют във веригата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.