Начало ММА Mасвидал готви мъст за Каубоя: Искам да нараня този пич, прилича ми на кучка
0

Mасвидал готви мъст за Каубоя: Искам да нараня този пич, прилича ми на кучка

Mасвидал готви мъст за Каубоя: Искам да нараня този пич, прилича ми на кучка
0

Хорхе Масвидал готви мъст за Доналд Сероне. Двамата ще се изправят един срещу друг на UFC по FOX 23. Американецът е набрал на Каубоя заради два мача, а опонента му сигурно не подозираше до днес за това.

Оказва се, че Масвидал е имал договори за две битки, които обаче са били скъсани и вместо него на ринга е излизал Сероне.

„Приемам този мач много лично. Искам да нараня този пич, защото ми отне два двубоя. Бяха уредени две срещи, имахме споразумения, но ги взеха от мен и пратиха в клетката Каубоя. Това ме вбесява. Той взе моите пари, които бяха сложени на моята маса. Затова искам да го нараня“, каза Масвидал.

„Не знам що за човек е. Може би няма нищо общо с това, може би е онеправдан и е в неизгодна ситуация и няма нищо общо със случилото се. Но някой трябва да си плати и това ще бъде Сероне!“, допълни 32-годишният американец.

„Той може да говори каквото си иска, но аз виждам кучката в него в очите му. Погледнете езика на тялото му, когато излезем един срещу друг. Ще го смажа. Стъпвам в боя веднага и започвам да му нанасям удари“, завърши Масвидал.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.